dah RELEASE tension :) HAHA

0030 : baru bangun tido , err sebab 2 kot , dah tak tension da .
tetibe teringat zaman kegemilangan myspace doe , app any strangers and comment comment with them ,
yg penting time kat ms DP mesti kena hot , HAHA
profile ms pun must looks HOT , baru org add , pas 2 suke sgt berlumba lumba add budak yg konon2 hot ,
macam haram , HAHA
teringat psl ms ni sbb ape tau , kat acc FB yg official eqa mmg strangers sume app ,
2 yg buat 2nd acc tuh , AHHA
adelah ter app sorg mamat nih , tak kenal pun kan .
die im chat , HAHA , dah mcm zaman ms , main layan jehh , JUST FOR FUN okay ,
tak curang !
HAHA



love ,
eqa versace <3