gila K-POPs ! an young haseyo?

1012 : kalau korg nak tahu la kan , since eqa f4 mmg dah ade crush gila kat music korea nih .
dari kecik minat movie die cam winter sonata , stairway to heaven , full house , err macam macam laa .
FAV doe , sume hensem gila babi . AHHA
hari-hari layan korea kat lappy , phone , youtube and music bank kat 303 tuh ,
crush sgt ! .
okay yang kat bawah antara yang paling minat , kalau ikotkan memang tak habis nak tayang , HAHA .
tak payah tamak , sikit sikit sudah :)

love ,
eqa versace <3

SHInee


CNblue

Super Junior

Rain