kena DIET derr :(

ni sume pasal remy kate eqa gemok , gelabah....padahal die lagi gemok kot .
tunggu lah nanti eqa dah kurus kan , HAHA
okay hari ni punye cite , mmg macam gila, haish !
semalam dah subuh baru tidur , tak lena doe .
HAHA maybe pasal ade sorg photographer ni , err HOT kot .
nak try amik pic eqa kat outdoor , derr eqa amik2 gamba ni hobi je laa .
die kata kalau ok , teruskan .
ish meremang bulu roma dengar :)
mmg minat dalam modelling ni , selalu sgt kan layan american next top model .
HAHA
mmg keja gila , ala tapi rasenye yg ni just suke suke kot .
so tgk jela cane nanti , gila aku miss boy eqa :(

love ,
eqa versace <3