LIFE aku sekarang :)

0225 : 


okay , kau tahu tak aku dah boleh lupakan kau? ,
mmg pelik dengar sebab kita still couple , tapi kau tak hargai aku .
macam2 cerita aku dengar pasal perangai kau , kau tahu tak ,
tapi aku tak ambik port sebab aku still fikir kita couple ,
hey ! , aku sedar lah selama kau couple dengan aku tak ramai yang tahu sebab kau nak hide dari gf kau kan? ,
hmm ntah laaa .
maybe perasaan aku je kot , lantak ,
u're not important in my life anymore !
aku dah move on , tunggu masa jela aku nak discuss dgn kau.
sekarang life aku happy sebab ada orang datang dalam life aku bila aku sedih ,
kau mana ? , kau tak ada bila aku perlukan kau kan? .
tak kesah laaaa , aku dah lupakan kau :)

love ,
eqa versace <3