6 days without NASI !

1815 :



*mengancam siot nasi goreng cendawan ni
dah nama pun melayu tulen kan ( err tapi ada orang cakap muka aku mixed ) , AHHA
kalau tak dapat nasi sehari , aduhh pisang oh pisang....
start from today ( 27th Feb 11' ) till this friday , aku taknak makan nasi , HAHA
saja , nak tengok aku boleh tahan ke tak , semalam lah last aku makan nasi , ish rindunyaaaa :(
takpe , tu semua dugaan ,
haa mesti korang pelik apesal aku buang tabiat buat macam ni kan , just for fun ;)
so , tengok bape kg aku boleh delete , now , 49 kg , tunggu okay ,
ahha , bengong nih ,
aku cabar diri aku , haa korang pun buatlah , tengok betapa slim tak slim lepas tu , aww meletup !
HAHA bodoh ! , huahuahua
now , makan roti , maggi , mee , bihun , biskut , chocolate , snek *silap kencing manis
err macam2 lagi laaa yang penting bukan NASI :)
if jumpa aku nanti , jangan show off nasi dengan aku okay , *nadzarina anis
HAHAHAHHAHA

love ,
eqa versace <3