BOSAN dah onl :P

0014 : HAHA , penangan akibat curik lappy lah ni ,
HAHHAHHAHAHAHAAHAHAH
habis satu bilik aku selongkar , ( tak payah faham )
:P
esok kerja weh , bila gaji nak masuk !
ish , pisang oh pisang ,
err abang aku demam , kesiann  kat dia , huahuahua
*sweet tak , sweet tak ?
HAHAAHAHAHA
rindu gila nak text , hehehe
okay , act aku dah bosan onl , blogging pun sama , AHHA
haish , apa ke bosan , nak kemas rumah lagi , grr
handphone dah lama tak topup , HAHA sorry siapa2 yang text :(
nanti i topup okay ? :) , ni sekarang habis satu fb aku share link matluth90 !
famous kau weh , dah ahh hensem ,
HAHA
okay aku dah bosan , out....
nak main game , then tidur ,
bye semua , tc , muah muah muah :)

love ,
eqa versace <3