hmm , baby WHY ?

1602 : baby = the loved one , family , BFF , friends .
why? , sumpah aku sayang korang semua .
tapi kenapa lately ni korang selalu sangat buat aku terasa ? ,
sedih gila tahu tak ! , korang je tak tahu perasaan aku ,
maybe korang tak sedar korang dah lukakan hati aku kan , even kadang2 korang joke , saja-saja ,
but deep in my heart aku terasa , tapi aku tetap sayang korang !
without you guys , my life would sucks , iloveyou!
takpe lah , biar aku simpan sorang-sorang , as long as everybody is happy , i'm happy too baby :)
iloveyousodamnfuckingmuch !
don't leave me !
i'm here if you need anything , okay ?
biar aku sorang tanggung , i'll never burden you baby :)
i'm happy to have all of you in my life , and that's enough for me , thanks  :)

love ,
eqa versace <3