inikah CINTA ? ,

2311 : ni kalau aku sebut nama dia ni , kecoh doe !
HAHAHAHA
tapi tak mungkin ahh , nur shafiqa ruhizad ! , kau jangan merepek boleh ?!
tapi.....kenapa bila aku tengok gambar dia dengan exgirlfie aku rasa jealous????????
aduhh ! , tak mungkin weh.....
eqa ! , lupakan lah okay , banyak lagi lelaki lain kan? , kenapa perlu dia !
kan? , grr
kau eqa , aku lempang kang baru nak sedar ke? .
hmm aku dengar memory dorang , HAHA , hati aku lain macam .
HAHAHAHAHAH bodoh ni ! , mereng !
tapi kan , for sure perasaan kat dia nih tak macam dengan amirul amin ,
HAHAHAHAHAHAH
so , tak perlu risau , maybe aku taknak dia rapat dengan orang lain :)
i'll erase amirul amin from my mind one day perhaps , but not now :(
haa lantak lah ! , kecoh plak nak fikir semua benda tuh? , HAHA
eh , dah lepas QTI la tadi , wewiittttt ,
next week , jpj test !
aww aww , hope dapat lelaki , senang sikit ,
HAHAHAHHAHA okay aku dah mula merepek :)


love ,
eqa versace <3