kau menguji KESABARAN aku !

1112 : siott lah kau , pandai kau putar belit cita kan? .
kata wallpost tu tipu ,
bila aku bukak fb kawan aku , haaaa bersepah gamba kau lepak2 dgn ex kau .
weh , sudah okay , macam2 cita aku dengar pasal kau ,
aku anggap kita dah break , kalau kau rasa tak , tu kau punya pasal ,
nasib aku sedar awal ,
kalau takkkkk , ish fuck !
so , aku tak sayang or cinta kat kau lagi ,
bagus laa , takde frust bercinta ,
dah lah , u can get lost from my life now :)

love ,
eqa versace <3