semoga BERBAHAGIA ye bangg !

1011 : haaa good lah untuk kau ,
aku malas nak kena kencing lagi dgn kau , igt aku ape? ,
!@#$%
okay , ni 1st time aku yang tinggalkan boyfie aku ,
hari tu aku dah luah semua ape yg aku tak puas hati kat kau kan , yang tu sbg peluang untuk kau bela diri .
tapi kau bagi sebab tak munasabah , how fuck !
hope kau happy ye ,
i just need my own space wtihout you !
goodbye then , you freak loser fella !
haaa kan dah kena penangan orang period ,
AHHA
okay bye :)

love ,
eqa versace <3