you again ! :)

2031 : baru tadi kita 3g kan? . kenapa weh? , i baru nak lupakan you ,
ni sekarang tengah baik , i taknak ahh jadi cam dulu ,
baik , couple , break ,
i taknak kecewa banyak kali sebab i i takkan couple dengan ex i balik ,
tapi you.....yes , i miss you sayang !
i'm trying my best removing you from my life ! , tapi susah tahu tak ,
dah you pun sama kan , lupakan lah i sayanggggg ,
tak mungkin kita jadi macam dulu , past is past ,
but i must admit , yes i do love you baby , tapi i taknak ikot kata hati i ,
move on je dengan life kita sekarang , aduhh kenapa lah dulu kita break kan?
maybe ada hikmah , takpe , that's the best way for us perhaps :)
i'll never forget all the sweet memories about us <3

love ,
eqa versace <3