you're making me SMILE again :)

1745 : HAHA , bongok .
thx gila , takde kau , mesti tak best hidup aku .
kau dengar semua probs aku , HAHA kesian.....
you know what , kalau tak connect dengan kau sehari , rasa semacam , AHHA
sweet kan kan? . HAHA bodoh je ,
u complete me !
as a friend <3
ily muah muah !
hehe jangan gatal-gatal tinggalkan aku doe , aku pijak kau kang !
kau amik berat pasal aku , good , sumpah sweet !
mimpi kau tadi gila , tapi sweet , AHHA
hope kau jumpa orang yang boleh bahagiakan kau ,
you know i'm here for you baby if you need anything !
take care , and jangan lupa kat aku ye mengong :)

love ,
eqa versace <3