sangap LEPAK , grr

1823 : bahbik ahh , gaji tak masuk lagi , ni dah kempunan ,
nak masuk redbox sabtu ni , grr kalau minggu ni tak masuk , aku resign ,
HAHAHAHAHHA bodoh ni !
:P
nak tengok wayang , main bowling , karok , jalan-jalan carik pasal ( lepak lah tu gila :P ) and err.....
rindu nak date , hauhuahua
kimak nya ayat , okay sumpah dah macam apa je tunggu duit masuk , kang dah masuk , "hehe"
habis semua habis kat shopping , aww nama pun perempuan kan , pantang nampak duit ramai sikit ,
puii....
HAHAHAHAHHAHAHAHHA
k2 , out dulu , bye readers , iloveyou !
*act takut antoi onl , HAHAHHAHAHAHAHHAHAH
tunggu aku beli lagi satu lappy , grr

love ,
eqa versace <3