baby NAD , _____________

2006 : *you terbaik dalam hati i..
dah baca blog dia ni ? , it's http://nadzarinanis.blogspot.com <3
okay firstly , i nak bagitahu i TERASA DENGAN POST YOU ! , HAHAHAHAHAHHAHAHA
kau ni suka emosi laaa , takut mak nyah , aww aww
chillex lah bie , aku takkan jauhkan diri aku dari kau laaaaaaa
aku rasa mesti kau terasa sebab aku rapat dengan orang lain ?
kan kan kan kan kan kan kan kan ?
in reality !
siapa yang asyik ke hulu ke hilir dengan kau ?
siapa yang aku cari setiap hari ?
siapa yang bergosip dengan kau ?
siapa yang selalu bergaduh dengan kau ?
AKU KANNNNNNNNNNNN , HAHAHAHAHAHHA
the others : anie azila , zarra , myra , alifa ( mereka terhebat )
aku jarang jumpa dorang , that's why di alam maya , aku close dengan mereka ini :)
hari-hari aku lepak dengan kau wahai nad , grr
HAHAHA
i faham perasaan you , sama la kalau kita dua meet your boyfie , khuraissahah ,
awak lebih rapat dengan dia :)
i faham the reason why , AHHA
dah2 , taknak touching2 , lempang kang pe takpat , HAHHAAH
i love you yangg <3





love ,
eqa versace <3