EMOSI :(

0507 : tak tahu kenapa dengan aku tadi , semua benda aku nak emosi :(
aku rindu semua orang yang pernah rapat dengan aku , sumpah weh !
*mereka terhebat still number one okay :)
tiba-tiba aku teringat dekat ex abang angkat aku , ex boyfie aku (18th June 2010) , budak2 dekat restaurant , kerja aku , sekolah , kawan2 semua ,
ex abang angkat : hey kau , aku harap kau happy okay , jangan jadi macam aku , asyik rindu je dengan hubungan kita dulu , dah macam adik beradik , tapi sekarang _________
ex boyfie : sampai bila-bila aku takkan dapat lupakan kau , i rindu you tahu tak , baby , i takkan lupa semua kenangan kita <3
budak2 restaurant : ayoi , bad , am , zam , karim , nan , fizan , kerol , hafis , abang kerek , abang comel semua , rindu nak lepak dengan korang sampai pagi :(
kerja : as a waitress , pun rindu :(
kawan-kawan : sumpah aku rindu dengan kawan-kawan sekolah , haishhhh
*aku takkan lupa semua kenangan kita tahu tak !

love ,
eqa versace <3