hey my LATEST ex-boyfie ,

1610 : it's 7th March 2011 ,
kan ? ,
hey you , perlu ke buat macam tu ? , i rasa tak kot...
you know what , even your friends said the same too , " nampak sangat tak pro eqa , dah biar je dia... "
seriously , i am wondering , why !
maybe memang you macam tu kot ? , bukan i nak malukan you sampai tulis macam ni dekat my blog ,
it is just , i can write and share anything in my blog , it's up to me bro , =.=
sumpah i tak faham you , dah kalau you baca post kali ni , one thing i nak cakap ,
hope you berubah , this isn't cool man...
dah kalau benda yang sama macam ni berlaku 10 kali , 10 kali lah you nak buat kat dorang like you did to me ?
that's your choice dude , but seriously , apa yang you buat , memang tak gentle as a man :)
should change , maybe you banyak tak puas hati dengan i , pass i pass okay...
sorry for everything... thanks :)

love ,
eqa versace <3