Sunday's MIMPI in the evening :)

0023 : dalam pukul 2pm , aku saja tidur , AHHA
then aku mimpi , sumpah sweet gila nak mampus <3

Pavilion , Bukit Bintang : aku dah lama ada crush dekat sorang mamat ni , nama ? , CAPITAL A <3 . tapi tak sure dia ada hati ke tak dekat aku sebab setahu aku dia dah ada gf :( petang tu , lepas class aku dengan anis chill dekat pavi , A ni tetiba datang , aku nampak kat wallpaper phone dia gambar aku , GOSH ! happynya aku :) , malam tadi kiteorang ada meet dekat kedai yang aku selalu lepak , kawan dia TERsnap pic aku , ngeh ngeh . gambar tu dia buat jadi wallpaper , anis tetiba hilang dalam mimpi tu , aku dengan A ni lepak2 kat rumput area pavi tu , time tu dia dah bagi signal , AHHA then dia blahh macam tu je , aku jumpa anis balik , lepas tu kan lepas tu kan , HAHAHA dia text aku kot suruh pergi food court , aku sampai sana , aku tengok ada signboard besar kat situ tulis eqa and A , i love you semua , i was like "omg omg omg , HAHAHA" , and si A ni semangat ajak member2 dia datang sekali , termasuk budak2 hot time zaman kegemilangan ms dulu . dalam mimpi tu plak aku bengong blahh dari situ and pergi touch up kejap , HAHHAHAHAHAA
then , aku datang balik kat situ (act mula2 kat foodcourt lepas tu scene tukar jadi dekat satu bilik khas)
A datang kat aku , dia tanya "do you love me and is it me yang ada dalam hati you ? , i said " yes , you are "
lepas tu kan , dia mintak couple la , aku tak jawab apa2 dia dah excited , HAHAHAHA
aku cakap " sayang , i tak jawab lagi pun , haha okay2 yes i do.. " he said " you jangan kecewakan i tau baby " then , he ______________________ , HAHHAHAHAHHAAHHAHA

okay sumpah sweet doe mimpi aku ni , HAHAHHAHAHA
btw , happy mama's day to my beloved mama , sarji zamzuri <3

love ,
eqa versace <3