desa siswa TERSAYANG .

0816 : fyi , this is my 1st experience living in hostel/dorm .
aaaaa dulu time sekolah , rumah dekat jalan kaki dah sampai haha
*ohh i'm missing my school life T.T
bodoh teringat time mula-mula sampai terus check in hostel , padahal kena register kat college dulu , apa noob =.=
4 days in induction week was awesome :)
adalah beberapa insiden yang buat aku kurang berkenan dengan perangai fasi , marah tak bertempat .
haha fasi perempuan jela , fasi lelaki semua okay .
telah menjadi kebiasaan freshy perempuan mencari abang2 handsome , hahahahhahha
wtf , hehe
senior semua okay , takde yang kerek pun ,
ni aku baru je 2 minggu check out dari hostel , sem 2 nanti pun duduk hostel jugak .
alaaa aku menyampah lah dengan mak guard poyo baru tu , puii
haih terpaksa mengadap muka dia sem depan , AGAIN !
tapi takpelah , duduk hostel ramai kawan , hehe



love ,
eqa versace <3